Privacy

This Privacy Statement relates to the processing of personal data of visitors to the website www.brijlantaandeamstel.nl of VolkerWessels Vastgoed and Ymere. We, VolkerWessels Vastgoed and Ymere, respect the privacy of visitors to our website and handle your personal data with care. We thereby adhere to existing laws and regulations in the field of privacy.

VolkerWessels Real Estate is part of Royal VolkerWessels N.V.

In this Privacy Statement we inform you about how we process your personal data. We request that you read this privacy statement carefully. By visiting our website, actively leaving your personal data and / or using our services, this means that you have read our privacy statement, accept it and agree to our use of your personal data.

For what purpose are the data processed and which personal data are processed?
We process your personal data if you request information about our homes or new construction projects and if you have registered for our newsletter. This data is always aligned with the stated purpose, meaning that we do not collect more data than we need to achieve the intended purpose Your personal data is used by us to:

- to process your request for information;
- sending a newsletter or maintaining direct contact with you via e-mail or telephone;
- offering a personal environment (account) for managing your registration or. registration;
 the processing of an official application to participate in the allocation procedure of a home;
- maintaining direct contact with project representative via chat, email and / or telephone.

Depending on one or more of the above objectives, the following personal data are processed: Sex; name (initials, first names, prefix, last name); address (street, house number, house number addition, zip code); residence; telephone number; e-mail address; home preference; newsletter subscription; other housing requirements; date of birth; birthplace; nationality; profession / function; employment; marital status; BSN number; financial data (income, wage data, savings, mortgage sum, financial obligations, equity, AOW benefit, pension, balance sheet, profit and loss account); bank account number / IBAN; digital signature. Automated systems can be used to provide you with information that you want as relevant and appropriate as possible.

How is the personal data collected?
The personal data of visitors is obtained in the following ways: - Via the use of the website and the cookies placed on it; - By providing personal data by yourself.

Cookies
The following types of cookies are used:

- Permanent cookies
With the help of a permanent cookie we can recognize you at a next visit to our website. The website can therefore be specially adjusted to your preferences. Even when you have given permission to place cookies, we can remember this by means of a cookie. Because of this you do not have to repeat your preferences so you save time and can make a more pleasant use of our website. You can delete permanent cookies via your browser settings.

- Session cookies
With the help of a session cookie we can see which parts of the website you have viewed during this visit. We can therefore adjust our service as much as possible to the surfing behavior of our visitors. These cookies are automatically deleted as soon as you close your web browser.

- Google Analytics
A cookie from the American company Google is placed via our website as part of the "Analytics" service. We use this service to keep track of and get reports on how visitors use the website to improve and optimize our website. Google may provide this information to third parties if Google is legally required to do so, or insofar as third parties process the information on Google's behalf. We have no influence on this. The information that Google collects is made anonymous as much as possible.

- Pixel tags
Our website may use "pixel tags" (small graphic files, also known as "tracking pixels" or "web beacons") or other means for data collection to monitor the use of the website. These tools make it possible to collect technical and statistical data about the use of the website. Technical and statistical data are the IP address, visiting times, user agent strings, browser type, monitor dimensions, etc. The use of these tools is based on standard technology that is used by most companies. Pixel tags may also be placed by external service providers to provide advertisements for us via the internet. This service provider may collect anonymous information (other than the IP address of your computer) about the visit to our website.

- Social media buttons
Buttons are included on the website to promote or share pages on social media channels such as; Facebook, Pinterest, Twitter, Google Plus and LinkedIn. These buttons are pieces of code from the social media itself, and use a cookie. This cookie remembers that you are logged in, so you don't have to log in every time you want to share something. To see what they do with the personal data they receive with this code, we advise you to read the privacy statements of the relevant social media channels (which can change regularly).

- Newsletter
Tracking pixels may be used for newsletters. A tracking pixel can be used to see whether an e-mail has been opened. The data from the tracking pixel is used by us to optimize our website and our newsletters;

How are personal data protected?
We take the protection of the personal data of visitors to our website seriously and therefore take appropriate organizational and technical measures such as: applying encryption wherever possible, using passwords and giving staff limited access to that data and in their contracts to include a provision on confidentiality. In the event of a data breach, we will report this to the supervisory authority. If the situation requires, we will also report this to you.

What rights do visitors have and how can they exercise them?
Pursuant to the General Data Protection Regulation, visitors have different rights with regard to their personal data to guarantee their privacy. With us you can: - the personal data that has been processed, retrieved and viewed; - have personal data corrected or deleted; - requests to limit the processing of personal data; - object to the processing of personal data; - request a copy of the personal data and have it sent to a third party under certain conditions; - withdraw the permission you previously gave to process your data; - object to the (automated) processing of your personal data. If you wish to make use of one of the above rights, you can let us know by sending us an e-mail message at privacy@vwvastgoed.nl.

If you exercise your rights, we may ask you to identify yourself. This allows us to check your data and protect it against unauthorized persons. The request to exercise one or more of the above rights can be submitted in writing to VolkerWessels Vastgoed, accessible via privacy@vwvastgoed.nl. To ensure that the request has been made by you, we request that you send a copy of your proof of identity with the request. To protect your privacy, we ask you to make your passport photo and citizen service number (BSN) black in this copy.

We will process your request as quickly as possible, however, depending on the nature of the request, we will first weigh up the interests and assess whether we can and may comply with the request. We will then send you a suitable response.

If you have not received a reply to your request in time or if the request has been rejected, you can lodge an objection with the VolkerWessels Privacy Taskforce privacytaskforce@volkerwessels.com
In addition, you also always have the right to lodge an objection with the Dutch Data Protection Authority (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl) or to initiate proceedings at the court.

Provision of personal data to third parties
Your personal data is provided to the Provider (and / or other selected partners, such as real estate agents, mortgage providers, etc., as stated on the website) when you register for a project or register for a service or service.
The personal data provided by you will never be passed on to third parties, unless a court order has been issued to provide data. We conclude a processing agreement with third parties that process personal data on our behalf to ensure an adequate level of security and confidentiality of the personal data of our visitors.

Retention period
We do not keep your personal data longer than necessary or longer than required by law. The moment you indicate that we need to remove your data from our system, we will do so without delay to the extent permitted by law.

Links to third-party websites
Our website may contain references and / or hyperlinks to one or more third-party websites. We are in no way liable for the way in which these third parties deal with privacy legislation. We advise you to consult the privacy statement of the websites of these third parties in order to be informed about the ways in which these third parties handle your personal data.

Amendments
We reserve the right to unilaterally amend this privacy statement. Changes will be published on our website, consult our website regularly so that you are aware of any changes. This privacy statement has been updated on 27-08-2018.

Contact / questions
Operating company takes your privacy seriously. If you have any questions, please do not hesitate to contact us.

Contact information operating company privacy@vwvastgoed.nl.

Privacy Verklaring

Deze Privacy Verklaring geldt voor iedereen die en.briljantaandeamstel.nl ("deze website") bezoekt.
Laatst gewijzigd op: 04-06-2018

Bij uw bezoek aan deze website worden gegevens van u verzameld. Binnen deze Privacy Verklaring leest u hoe hiermee wordt omgegaan.

Door gebruik te maken van deze website en/of de diensten die worden aangeboden geeft u aan het privacy beleid te accepteren. De privacy van alle gebruikers staat voorop. Uw persoonlijke informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Beheer

Deze website staat onder beheer van Nieuwbouw Nederland B.V. ("Beheerder").

Nieuwbouw Nederland B.V.
Droogdokstraat 1 k9
7553 GW Hengelo (Ov.)
Nieuwbouw Nederland

Beheerder is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking op gezag van Aanbieder en houdt zich daarbij aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Uw gegevens worden opgenomen in een bestand waarbij het gebruik is aangemeld bij de Toezichthouder, Autoriteit Persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl) gevestigd te Den Haag, onder nummer: m1356665.

Aanbieder

Deze website wordt aangeboden door, en valt onder de verantwoording van, Volkerwessels Vastgoed Nieuwegein en diens aanverwante dienstverleners (“Aanbieder”).

Volkerwessels Vastgoed Nieuwegein
Postbus 9034
3430 RA Nieuwegein
0881866868
info@vwvastgoed.nl
http://www.vwvastgoed.nl

Cookies

Bij uw eerste bezoek aan deze website wordt gevraagd om algemene bezoekgegevens bij te houden door middel van cookies. Deze gegevens worden verzameld voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in hoe de site wordt gebruikt en de dienstverlening hierop aangepast kan worden. Dergelijke bezoekgegevens worden anoniem bewaard. De gegevens zullen niet te herleiden zijn naar een persoon of organisatie.

Mogelijke soorten cookies waarvan gebruik wordt gemaakt:

Permanente cookies
Deze website plaatst cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de site. Denk hierbij aan het versneld mogelijk maken om persoonsgegevens in te vullen. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen en kan er beter gebruik worden gemaakt van de website. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw webbrowser.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics waarmee het surfgedrag van bezoekers - geanonimiseerd - worden verwerkt tot grafieken en patronen die helpen om onze websites te verbeteren en te optimaliseren.

Pixel tags
Deze website kan gebruik maken van “pixel tags” (kleine grafische bestanden, ook bekend als “tracking pixels” of “web beacons”) of andere middelen voor datacollectie om het gebruik van de website te bewaken. Deze tools maken het mogelijk om technische en statistische data te verzamelen over het gebruik van de website. Technische en statistische data zijn het IP-adres, bezoektijden, gebruiker-agentstrings, browsertype, monitorafmetingen, etc. Het gebruik van deze tools is gebaseerd op een standaardtechnologie die door de meeste bedrijven gebruikt wordt. Ook worden pixel tags mogelijk door externe serviceproviders geplaatst om voor ons advertenties te verzorgen via het internet. Deze serviceprovider kan anonieme informatie (anders dan het IP-adres van uw computer) verzamelen over het bezoek aan deze website.

Sociale knoppen
Op deze website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of te delen op sociale media kanalen, zoals; Facebook, Pinterest, Twitter, Google Plus en LinkedIn. Deze knoppen zijn stukjes code van de sociale media zelf, en maken gebruik van een cookie. Deze cookie onthoudt dat u ingelogd bent, zodat u niet iedere keer opnieuw hoeft in te loggen zodra u iets wilt delen. Om te zien wat zij met persoonsgegevens doen die zij met deze code binnen krijgen, adviseren wij u de privacy verklaringen van de desbetreffende sociale media kanalen (welke regelmatig kunnen wijzigen) te lezen.

Tracking pixel
Voor nieuwsbrieven en online advertenties wordt mogelijk gebruik gemaakt van tracking pixels. Door middel van een tracking pixel is te zien of een nieuwsbrief of advertentie tot conversie heeft geleidt. De gegevens uit de tracking pixel worden door ons gebruikt voor het optimaliseren van onze marketingdiensten.

Persoonsgegevens van belangstellende

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie kunnen verschaffen over een identificeerbare natuurlijke persoon. Bij het bezoek aan onze website bestaat de mogelijkheid om persoonsgegevens achter te laten als blijk van interesse in het project en om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.

Gegevens worden zorgvuldig beheerd en gebruikt.
Hieronder vindt u een specificatie van Persoonsgegevens die mogelijk worden verwerkt;

AANMELDFORMULIER
Doel van de verwerking Relatiebeheer en marketing
Toelichting Het versturen van een nieuwsbrief of het onderhouden van rechtstreeks contact met geïnteresseerde via e-mail of telefonie.
Informatie verwerking

De volgende gegevens (kunnen) worden gevraagd:

  • Geslacht
  • Naam (voorletters, voornamen, tussenvoegsel, achternaam)
  • Adres (straat, huisnummer, huisnummertoevoeging, postcode)
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Inschrijving nieuwsbrief
  • Voorkeuren voor een woning
  • Overige woonwensen
Categorie gegevens Persoonsgegevens en interesses
Categorie betrokkenen Betrokkene
Categorie ontvangers (Project)ontwikkelaar, Communicatie & Marketingbureau, Verkoop- of verhuuradviseur (makelaar)
Bewaartermijn Tot aan opzegging van de registratie door opheffing van de ‘persoonlijke omgeving’ (het account) of op verzoek via het daartoe aangewezen kanaal binnen de privacy statement.
Registratie account / Persoonlijke omgeving
Doel van de verwerking

Na activatie van de registratie kan betrokkene eigen gegevens/aanmelding/inschrijving beheren, waaronder:

  • (persoons)gegevens
  • Nieuwsbrief status
  • Interesse(s) in een woning
  • Woonwensen
  • Inzien van aanvullende (persoonlijke) documentatie
  • Communiceren met projectvertegenwoordiger (chat)
Toelichting Het aanbieden van een persoonlijk omgeving (account) voor het beheer van de aanmelding cq. inschrijving.
Informatie verwerking

De volgende gegevens (kunnen) worden gevraagd:

  • Geslacht
  • Naam (voorletters, voornamen, tussenvoegsel, achternaam)
  • Adres (straat, huisnummer, huisnummertoevoeging, postcode)
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Inschrijving nieuwsbrief
  • Voorkeuren voor een woning
  • Overige woonwensen
Categorie gegevens Persoonsgegevens
Categorie betrokkenen Betrokkene
Categorie ontvangers (Project)ontwikkelaar, Communicatie & Marketingbureau, Verkoop- of verhuuradviseur (makelaar)
Bewaartermijn Tot aan opzegging van de registratie door opheffing van de ‘persoonlijke omgeving’ (het account) of op verzoek via het daartoe aangewezen kanaal binnen de privacy statement.

Op verzoek kunnen de volgende privacy gevoelige gegevens worden gevraagd:

Registratie account / Persoonlijke omgeving
Doel van de verwerking
Toelichting Het verwerken van een officiële aanvraag tot deelname aan de toewijzingsprocedure van een woning.
Toelichting Vanuit de ‘persoonlijke omgeving’ kan betrokkene de inschrijving voor een specifieke bouwnummer/huisnummer/woning officieel maken door verstrekking van aanvullende gegevens, waaronder financiële kengetallen en/of bijlage(n).
Informatie verwerking

De volgende gegevens (kunnen) worden gevraagd:

  • Geslacht
  • Naam (voorletters, voornamen, tussenvoegsel, achternaam)
  • Adres (straat, huisnummer, huisnummertoevoeging, postcode)
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Nationaliteit
  • Beroep / Functie
  • Dienstverband
  • Burgerlijke staat
  • BSN nummer
  • Financiële gegevens (inkomen, loongegevens, spaartegoeden, hypotheeksom, financiële verplichtingen, eigen vermogen, AOW uitkering, pensioen, balans, winst- en verliesrekening
  • Bankrekeningnummer / IBAN
  • Voorkeuren voor een woning
  • Digitale handtekening
Categorie gegevens Persoonsgegevens, financiële gegevens, beroepsinformatie en woningvoorkeur
Categorie betrokkenen Geïnteresseerden
Categorie ontvangers (Project)ontwikkelaar, Communicatie & Marketingbureau, Verkoop- of verhuuradviseur (makelaar), Financieel adviseur (notaris)
Bewaartermijn Tot aan verzoek tot verwijdering via de ‘persoonlijke omgeving’ (account), opzegging van de aanmelding/ terugtrekken van de inschrijving of op verzoek via het daartoe aangewezen kanaal binnen de privacy statement.

Bezoeker kan op deze website mogelijk doorverwijzingen (links) naar andere sites aantreffen. Beheerder aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking van omgang van gegevens op deze andere sites. Lees hiervoor de privacy verklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt

Gegevens verstrekken aan derden

Gegevens die door de Geïnteresseerde zijn verstrekt zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Met een uitzonderingen op deze regel wanneer er een gerechtelijk bevel is uitgevaardigd om gegevens te verstrekken. Gegevens zijn enkel toegankelijk voor verwerkers onder uitvoering van Aanbieder.

Beveiliging en toegang van persoonsgegevens

De bescherming van persoonsgegevens wordt zeer serieus genomen. Hiervoor zijn passende technische, fysieke en organisatorische maatregelen ingesteld om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Dit gebeurt o.a. door middel van het IT beveiligingsbeleid, door training van medewerkers en door gebruik te maken van beveiligde opslag en verbindingen.

Wijzigen en/of verwijderen van gegevens

U kunt op de volgende wijze uw verstrekte gegevens inzien, veranderen, of verwijderen van die bij inschrijving aan ons zijn verstrekt.

Verwijderen cookies
Indien akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies, maar gewenst wordt deze alsnog in te trekken, is het mogelijk deze vanuit de internetbrowser te verwijderen. Het verwijderen van cookies is per internetbrowser verschillend geregeld. Raadpleeg hiervoor de instructie toebehorend aan uw internet browser.

Een veel gebruikte toetsenbord combinatie voor het verwijderen van cookies binnen internet browsers is ctrl + shift + del

Uitschrijven Nieuwsbrief
Elke nieuwsbrief die toegezonden wordt is voorzien van een afmeldlink onderaan het bericht. Via deze link kan te allen tijde worden uitgeschreven voor toekomstige nieuwsbrieven. Of neem contact op met het verzoek tot uitschrijving van de nieuwsbrief via: support@nieuwbouw-nederland.nl

Persoonlijke gegevens
Na registratie (inschrijving/aanmelding) als geïnteresseerde voor het nieuwbouwproject Briljant aan de Amstel kunnen verstrekte gegevens worden ingezien en beheert via een persoonlijke omgeving (account). Indien gewenst wordt al uw data volledig te verwijderen kan dit verzoek binnen uw account worden ingediend onder het item ‘Mijn Inschrijving’ of door contact op met het verzoek tot vergetelheid via Aanbieder zoals benoemd in deze Privacy Verklaring.

Vragen, klachten en/of opmerkingen

U kunt voor vragen, klachten en/of opmerkingen over deze Privacy Verklaring terecht bij Aanbieder via contactgegevens zoals vermeld in deze Privacy Verklaring.

Disclaimer

Deze Privacy Verklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacy-statement te raadplegen.

Aanbieder is gerechtigd de inhoud van de Privacy Verklaring te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.

Log in


Register

If you are not registered yet, you can register as an registered party.

Register